Kvällsutflykt med Antonia

Igår hade jag och barnen en kvällsdejt med Antonia. Vi gick tillsammans och hämtade barnen på förskolan, Lucas och Isadora cyklade, och så gick vi till Bygglekplatsen som vi var på i våras. Jag hade ingen aning om att det låg så nära, på gångavstånd från oss (även fast Antonia sagt det flera gånger). Det känns nämligen väldigt långt när man åker bilvägen till henne och till lekplatsen.

Vi gick dit lite efter klockan fyra så jag tog med kvällsmaten till lekplatsen, mackor och ägg blev det 🙂 På vägen till lekplatsen köpte Antonia med lite fika från det lokala konditorit. Det blev en supermysig playdejt och jag och Antonia fick massa tid att prata. Vi har ju inte setts sen i början på sommarn så vi hade en del att ta igen 🙂

Det var riktigt varmt och svettigt att promenera igår 🙂 Så underbar septemberdag! Jag saknar redan sommarn detta året. Jag känner att jag aldrig hann njuta. Det var bara för varmt för mig hela tiden och jag var svullen och hade ont när jag gick. Jag längtar jättemycket efter sol och värme, men det får bli nästa år. Då ska vi ta igen det med RÅGE!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här