Kul dag i Frölunda

Nu är vi hemma igen efter ett par timmar i Positivparken och en storhandling med hela familjen.

Lucas har haft superkul och lekplatsen var precis lagom stor. Det fanns många olika saker som inte finns på dom lekplatserna som vi brukar besöka, bl.a. en balanshinderbana som Lucas tyckte var väldigt rolig.  

  

 Och så finns det en  riktigt hög rutschkana som dom vuxna inte kan följa med barnen upp i, klätterställningen är nämligen alldeles för trång. Eller det går såklart att komma upp om man måste, men det är jobbigt 😛 Lucas åkte rutschkanan en gång men andra gången så vågade han inte och ”fastnade” däruppe, men när jag stoppade dom andra barnen från att klättra upp och blockera vägen ner för Lucas så vågade han klättra ner igen så jag slapp tränga mig upp. 

     

 

Det kommer definitivt bli fler besök på Positivparken framöver :-)När vi var på väg hem så stannade vi för att handla så att vi kunde grilla till kvällsmat – lyxigt! Det blev kolgrillade hamburgare med kvargsås – smarrigt!

  
Nu håller Jair på att lägga Lucas och jag ska lägga Isadora så att vi hinner titta ett avsnitt av serien som vi följer just nu. Imorgon ska Jair jobba och Lucas ska börja på dagis igen 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här