Okategoriserade

Kavat summarsale!

Innan idag fick jag ett tips här på bloggen från A om Kavats summersale. Kollade precis in den och det var faktiskt en kanonbra rea! Nästan halva priset på massor! Jag passade på att köpa skor till Lucas inför dagisstarten. Det blev ett par Lära-gå-skor som han kan ha nu resten av sommaren och förhoppningsvis n bit in på hösten (om det inte blir alltför kallt) och ett par gummistövlar.

 

Jag vet egentligen inte om han behöver använda Lära-gå-skor längre, men jag tror han skulle gå bättre om han fick ett par såna skor, plus att dom skyddar fötterna. Dessutom verkar det som att skorna på rean har gått åt som smör idag så det fanns inte så många storlekar kvar av skorna jag var intresserade av. Så det fick bli dom här Lära-gå-skorna No 1 ordinarie pris 449 kr, nu 269 kr!

 

skor kavat svarta

 

Och så blev det dom här gummistövlarna Regn som har kostat 299 kr, men nu bara 179 kr!

gummistövlar kavat rabatt

 

 

 

 

Jag är kanonnöjd! Kavat är ju riktiga kvalitetsskor! Synd att det inte fanns vinterskor i hans storlek också, då hade jag slagit till på dom med! Om någon av er andra hittar bra vinterskor till 1,5 – 2 åringar på nätet nu i sommar får ni gärna kommentera eller slänga iväg ett mail till mig! Jag gillar att ligga steget före och köper hellre på rea än säsongens vinterkläder. Lucas växer ju ändå ur allt så fort!

One Comment

  • A

    Vi har dom vita . Köpte även svarta. Dom skorna är riktigt bra! Sg också att lindex har 2 för 1 på kavat. Andra modeller o färger. Samt kappahl har 3 för 1 på deras rea. Har fyndet lite kläder på kapphl. Tre plagg för 175:-

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.