Okategoriserade

Kan det blivit nåt redan?

Gud vad jag längtar! 2 av mina mammavänner är gravida och nu fattas bara jag känns det som (fast riktigt så är det ju inte)… Vi har inte varit flitiga med bebisverkstan den här månaden. När Lucas blev till så myste vi varje dag den veckan som jag hade ägglossning (fast vi inte visste vilken vecka som jag hade ägglossning). Den här månaden myste vi två gånger. En gång precis efter mensen och jag är rätt säker på att det inte blev nåt den gången, jag hade förmodligen ingen ägglossning då. Andra gången var två dagar efter att jag hade börjat få sånt ägglossningssekret. Jag hade det i totalt 3 dagar och vi hade vuxenmys den tredje dagen. Vi hann inte med mer den här gången helt enkelt. Det är ju lite trixigare att få till tid för vuxenmys nu när vi redan har ett barn. Hur som helst så tror jag att det kanske blev nåt den här gången! 😀 😀 😀 Chansen är ju förstå liten när vi bara har myst en gång men jag inbillar mig att jag känner samma symptom som jag gjorde när jag blev gravid med Lucas. Med Lucas hade jag knapp några symptom under första delen av graviditeten men jag hade mensvärk (växtvärk i livmodern) och det satte igång redan dag 2 efter befruktningen. Och det är exakt samma sak nu! Jag har haft mensvärk enda sedan mysdagen så nu väntar jag spänt på att få testa!! Med Lucas tog det exakt 11 dagar innan det syntes på gravtestet så därför har jag bestämt att jag ska testa måndagen den 11:e, samma dag som jag börjar jobba, om inte mensen har kommit. Enligt womanlog-appen ska jag få mens på torsdag så då testar jag ju efter BIM. Det är bra!!

Åh vad jag längtar och åh vad jag hoppas på att det ligger en bebis i min mage nu!!!!! I så fall kommer jag skutta iväg till jobbet på rosa moln! Kan en jobbdag börja bättre än så?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.