Okategoriserade

Jullov är tid för återhämtning

Jullovet bara springer förbi och det har varit ganska tyst från mig både här och på instagram för ovanlighetens skull. Den här tiden är högsäsong för min bransch, jag har jobbat häcken av mig hela hösten, så på julafton gick musten ur mig. Jag la helt enkelt ifrån mig kameran och ”loggade ut” från sociala medier och loggade inte in igen förrän igår 🙂 Eller nja, inloggad har jag varit, men jag har inte lagt upp något eller svarat på några meddelanden. Det är skönt med en paus ibland, även om jag i efterhand tänker ”varför tog jag inte en enda bild på julafton?!”. Jag som alltid dokumenterar allt, hur kan jag skita i att ta bilder på JULAFTON???? Och hur kan det bli så nästan varenda julafton?! Trots att jag ofta tänker ”detta året ska jag…”. Haha!

Men jag tror jag har svaret på den frågan. Det blir så för att jag varvar ner. Jag tar semester helt enkelt. Och så tar jag igen mig till nyår istället 🙂 Bilder på granen har jag ju ändå, även om dom inte är tagna på julafton.

img_1427
img_1590
img_1589

Än så länge har barnens jullov bara varit ett enda långt firande! Vi har bara varit hemma, men varje dag har varit speciell 🙂 Samma dag som julavslutningen tog jag med dom på julklappsshopping och dom fick köpa julklappar till hela familjen alldeles på egen hand. När vi kom hem igen fick dom slå in julklappar och då fixade jag julfika 🙂

img_1574
img_1575
img_6759-1

Igår skickade jag in mitt allra sista utkast för detta året och det är nästan värt att skåla för. Mitt företag har nämligen gjort comeback efter corona-pandemin och slår rekord detta året! Jag är orimligt stolt och så tacksam för alla mina fina följare som stöttat mig. TAAAACK! Utan er hade detta aldrig varit möjligt! Nu ser jag framemot 2023 och tror det kommer bli ett riktigt drömår! Gott nytt år på er!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.