Okategoriserade

Julfotografering med FotoLiselotte

Idag har min vän Liselotte som också är en jätteduktig fotograf (kolla gärna hennes professionella sida här: Fotoliselotte) varit här och fotat julbilder på Lucas. Det gick hur bra och hur fort som helst! Jag har kommit på ett trick för att få Lucas att vara stilla och vilja vara med på bild. Det är superenkelt, det gäller bara att ha sprillans nya kläder! Då ställer sig nämligen Lucas framför kameran och ler och ser hur glad ut som helst! Haha! Han skulle absolut kunna jobba som klädmodell redan nu! Det märks att han är ett ”bloggbarn”! Han posar lite ibland också, men det är absolut inget jag har lärt honom (i alla fall inte med flit). Jag vill helst att han ska vara barn och se ut som ett barn så länge det går. Jag vill ha naturliga bilder med riktiga leenden och barnsliga ”poser”, typ ett litet skutt eller något lekfullt. 

Några bilder från Liselottes portfolio 🙂

Vi hann även med en stunds fotografering utomhus, tanken var att försöka få till en header med Lucas, mig och magen. Men det var inte lätt! Det blev många fina bilder ändå, men förmodligen ingen header. Det är svårt med en vinterjacka och ett barn som hellre vill leka med löven än att kramas med mammas mage. Min idé var att Lucas skulle titta på min mage eller pussa på min mage, men det går typ inte utomhus. Inne kan det gå, men ute så finns det så mycket annat kul att titta på. Det var samma sak förra gången när jag försökte fota header med Sabine.

Efter fotograferingen hann vi med en snabb fika också, jättemysigt!! 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.