Okategoriserade

Jollyrooms kontor, öppet hus på dagis och massa lasagne

Idag har jag, Isadora och Malin varit på möte på Jollyrooms kontor. Jag fick veta massa saker som jag inte hade nån aning om. Visste ni till exempel att Jollyroom är Sveriges största webbshop inom barn? Och att när dom startade upp 2011 så var kontoret i VDns vardagsrum! Haha! Nu är kontoret stort och upptar flera byggnader! Vi fick träffa designchefen som designade Isadoras åkpåse med blåbär som folk efterlyser på fb-grupper då och då. Isadora fick den när hon fortfarande låg i magen, men egentligen är den från 2014. Den matchar min Joolz Geo perfekt eftersom vagnen har samma blä färg som blåbären 🙂

Isadora höll sig vaken under hela mötet men somnade i min famn på väg ut, lilla gumman! Hon sov hela bilfärden hem och sen ytterligare 1 timme i barnvagnen hemma. När jag skulle åka till dagis och hämta Lucas hade hon fortfarande inte vaknat så jag fick väcka henne.


Foto: Göteborgsmamman


På dagis var det öppet hus idag så vi stannade kvar inne på dagis en stund. Lucas visade mig en jättecool app på förskolans padda där man med fingret gjorde en cirkel och så trollades det fram olika insekter som kröp iväg ur bild. Och om han gjorde ett streck så blev det en mask. Jag hade velat veta vad den appen heter för den var verkligen cool! Innan vi gick från dagis fick Lucas välja mellan två frön att plantera. Han valde att plantera ett majsfrö som förskolan tar hand om till sommarfesten. På sommarfesten så kan vi föräldrar köpa en planta som går till leksaker på förskolan. Så roliga initiativ dom har tycker jag 🙂


Efter dagis åkte vi till Kooperativet på Lindholmen och hämtade en himlans massa lasagne som vi hade räddat via ResQ Club som jag samarbetar med. Den lasagne är vansinnigt god. Jair säger att han kan äta den varje dag så jag fyllde frysen så nu har vi ett tag 🙂 Jag passar även på att påminna er dealen jag har ordnat. Ladda ner appen och använd koden PASMALLEN innan du gör din första beställning. När du sedan gör din första beställning så får du 30 kr på det ResQ Club konto 🙂


När vi kom hem ville Lucas leka med såpbubblorna på altanen, men han fick leka själv för det var blåsigt och inte alls så varmt. Jag passade på att städa lite istället 🙂 Nu är jag supertrött och ska snart lägga mig. Imorgon blir det nya äventyr. Jag är lite sugen på en tur till IKEA 🙂 Vi får se 🙂

 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.