Träning

Jobb och nu träning

Idag vaknade vi som bor i Göteborg upp till ett riktigt vinterland! Överallt är marken och träden täckta av snö! Det var egentligen inte jättemycket snö men det var fint att se vinterlandskapet imorse. Det enda som inte var snötäckt var min bil för jag hade glömt att stänga av kupévärmaren så den hade stått och värmt bilen som jag inte ens skulle använda. Så himla onödigt!

Idag har jag varit på jobbet hela dagen och nu är jag på väg hem. När jag kommer hem så ska jag bara snabbt in, byta om till träningskläder och ta med mig Lucas. Han älskar att gå till träningen och är en perfekt träningskompis just nu för han bangar aldrig 🙂 Jag är super-osugen på att träna idag och vill helst bara slänga mig på min säng och ligga kvar där, men jag vet att det är nu som min träningssvacka är. Det blir alltid så här nån gång under dom tre första veckorna som jag tränar, men då gäller det att vara stark mentalt. Jag ska försöka att inte tänka så mycket utan bara göra.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.