Okategoriserade

Jätteotur och lite flyt också

Just nu är nästan alla mina dagar helt fullspäckade. Det är roligt, men jag blir så trött! Jag har lätt kunnat slänga mig på sängen och somnat på stört, men nu börjar min jobbdag haha! Japp, det är bara att köra på!

Idag har jag haft en rolig men ganska så hektisk dag. Dagen började med att jag och Malin åt frukost på stan och sedan strosade runt lite innan vi åkte hemåt.

Gillar hur lika jag och Malin tänker, jag hade ingen aning om att hon räckte ut tungan på bilden innan haha!

Emilia är helt bedårande! Jag längtar efter en till nu 🙂

Jag hade ställt min bil på Backaplan för att det skulle gå snabbare att ta sig till bilen för att hämta Lucas på förskolan, men väl där möttes jag av lapplisas lilla gula parkeringsbot. Fasiken också – 400 spänn i sjön för att jag hade parkerat 30 min för länge på en 3 timmars parkering. Jag trodde inte ens att dom kollade bilarna där, men det fick jag lära mig att dom visst gjorde 🙁 Jag betalde böterna på en gång, innan jag ens hoppade in i bilen så nu slå jag försöka förtränga att detta ens har hänt haha!

När vi kom hem så kokade jag pasta och stekte köttbullar till Isadora samtidigt som jag städade för vi skulle ha möte med företaget som eventuellt kommer hyra vårt hus när vi är på vår vinterresa. Mötet gick bra så nu hoppas vi på att uthyrningen blir av för då kan vi köpa flygbiljetterna till Thailand 🙂

Förutom dom nedrans parkeringsböterna så gjorde jag en annan stor miss idag. Jag var bjuden till ett event på Rituals i Nordstan via Linn. Vi båda såg verkligen framemot det här eventet och att få ses imorgon för det var längesen nu, men då visade det sig att eventet var IDAG. Aj aj, vilken otur!

Men jag har haft båda otur och flyt idag så det jämnar väl ut sig i slutändan. Synd att man inte bara kan ha flyt hela dagarna 😛

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.