Okategoriserade

Jag tror pojke!

Vecka 5+6. Nu har det snart gått 6 hela veckor och efter 6 fullgångna veckor så blir 9 av 10 embroyon en bebis, enligt en källa som jag tror blint på även om det är osäkert om den har en vetenskaplig grund eller inte. Alltså har missfallsrisken redan minskat jättemycket! Jag ber den lilla ärtan varje dag att stanna kvar i magen. Jag har redan börjat klappa på magen. Jair både klappar och pratar med ärtan. Undra om han eller hon hör… Inte ännu skulle jag tro, öronen är väl inte utvecklade.

Förresten har jag fått för mig att det är en liten pojke i min mage. Jag mår inte illa alls, än så länge så därför har jag fått för mig det. Mina bröst har också börjat växa, i alla fall det ena växte nog igår. Jättekul tycker jag! Namn som jag och Jair har funderat över om det blir en pojke är Lucas. Om det blir en liten tjej så har vi tänkt Isadora. Isadora är i alla fall nummer ett på listan just nu. Innan så var nummer ett Lucia efter Jairs syster och nummer två Linda eftersom det betyder vacker på portugisiska.

2 Comments

  • Frida

    Sitter och går igenom dina gamla inlägg från förr då vi planerar nr 2. (Har följt dig sen första början btw :D) Om hamnade här på detta inlägg. Namnen du valde redan tidigt i din graviditet med Lucas höll i sig även till andra barnet 😉

    • Emma - På Smällen!

      Åh vad roligt att du läser gamla inlägg och att du har hängt med så länge ? Oj, jag minns inte att det var så tidigt som jag kom på namnet Isadora! Men jag minns att det var på listan när jag var gravid med Lucas 🙂 kul att du kommenterade så att jag hittade tillbaka till det här inlägget ❤

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.