Okategoriserade

Jag har sålt Isadoras säng…

Idag sålde jag Isadoras spjälsäng. Det är första bebisgrejen som jag säljer ”mot min vilja”. Jag var inte superfäst vid hennes säng men det gjorde ont ändå. Jag ville gråta lite… Jag tänkte till och med tanken på att stoppa köparna och säga att jag ångrat mig. Jag hade ju tänkt att fler barn, flera av mina barn skulle sova i den… Men så tröstar jag mig med att jag och min framtida man säkert kommer tycka det är jättemysigt att göra alla inköp från början nån gång i framtiden. Alla bebisprylar som Lucas och Isadora har haft kommer ändå vara omoderna… typ…

Jag har köpt en ny säng till Isadora men den hann vi inte montera idag. Den ligger fortfarande kvar i sin kartong. Jag tror den kommer bli perfekt på hennes rum 🙂

Jair var här idag och hjälpte till med lite allt möjligt, bl.a. att möblera om på Isadoras rum så att den nya sängen ska kunna få plats. Jag var lite orolig att alla hennes grejer inte skulle få plats men det gjorde dom 🙂 Det kommer till och med bli lite plats över när jag blir av med den stora garderoben som står på hennes rum. Det här kommer bli såååå bra! 🙂

Inatt sover båda barnen i min säng. Isadora gör det för att hon inte har nån säng och Lucas för att han inte ville sova i sin när han fick höra att Isadora skulle sova i min säng 🙂 Det gör absolut inget för mig, jag älskar att sova med mina små tätt intill mig.

3 Comments

  • Nina

    Din dröm är inte förlorad, bara pausad lite. Det är superinne med loppis nu och när du behöver bebisgrejer nästa gång kan du, Lucas och Isadora fynda dem på loppis. Bebisgrejer slits inte ut direkt utan håller för många bebisar. Modernt och miljösmart. Din dröm kommer att bli sann på ett nytt sätt.
    Kram

    • Emma - På Smällen!

      Samma här! Jag har köpt en 80×200 skumgummimadrass som jag ska kapa och sedan sy igen tyget. Jag såg att det inte fanns några sådana här madrasser att köpa innan jag köpte sängen men tycker att det är värt att ha en 80 cm bred istället för 70 som ganska snabbt blir för smalt. Om du inte orkar kapa så finns det någon norsk webshop som har 80×160 såg jag, men då blir det lite dyrare. Jag hittade det när jag googlade.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.