Isadoras ögon 4,5 år

Jag får fortfarande frågor på Isadoras ögonfärg så jag tänkte skriva om vilken färg hon har nu för jag vet fortfarande inte om färgen är riktigt klar. Det har inte hänt något på väldigt länge men eftersom den är ganska svårdefinierad så känns det som att den inte är riktigt klar ännu. Isadora själv tycker hon har gröna ögon, jag tänker ofta på hennes ögon som gråaktiga, men det är ju ingen ögonfärg…

Idag tog jag en närbild på hennes ögon, men eftersom hennes ögon är så små så kommer det inte in så mycket ljus så jag ljusade upp bilden och då blev hennes ögon blå med en brun ring i mitten! Galet likt Victors ögon bara att Victor har betydligt ljusare blå, coolt! Det är faktiskt lite komiskt för även om Isadora är väldigt lik sin pappa J till dragen så har hon exakt samma hårfärg som Victor och nästan samma ögon som honom.

Det ska bli spännande att se om Isadoras ögon ändras nåt mer. Gröna lär dom inte bli i alla fall om man kollar på detta korsningsschemat. Menen blandning mellan brunt och blått är ändå rimligt eftersom jag har blå och J har bruna 🙂

Vad har era barn för ögonfärg?

Relaterade Inlägg

8 Kommentarer

 1. Anna

  Jag har blå ögon, ganska mörkt blå med gul ring i mitten, och min man har gröna. Vår 4-åring har isblå ögon. Får se vad lillebror får för ögonfärg ?

  Svara
  • Emma

   Även fast dom ser brun-grå ut när jag inte ljusar upp bilden? Man ser ju att hennes färg är blå, men inte i vanligt ljus. Det är typ som att man måste få in mer ljus i ögonen för att kunna se ordentligt. Kanske syns det bättre när hon blir äldre och får större ögon…?

   Svara
 2. Elin

  Jag har bruna, sambon blå. 2 barn med bruna och en med gröna, tycker inte sånt där stämmer och det gör de ju inte eftersom det står att barnet inte kan få gröna ögon när de är blå och bruna föräldrar. ?

  Svara
  • Emma

   Nej det stämmer ju inte då.. sen funderar jag på om barnet med gröna ögon kanske fick det för att ögat inte utvecklade tillräckligt med pigment för att bli brunt?

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här