Isadoras allra första bio

Hoppsan! Idag blev det väldigt sent i säng. Jag har en lång att-göra-lista som jag skulle klarat av i helgen, men allt sket sig igår så jag har bara haft idag på mig. Jag förstod redan igår att det skulle bli mission impossible när jag hade tappat så mycket tid och idag orkade jag inte ens försöka. Det är inte värt stressen. Jag kommer inte må bra om jag hela tiden ska lägga in fler växlar för att trycka in fler saker på kortare tid. Jag får helt enkelt hoppas att någon kan hjälpa mig eller så får jag ta konsekvenserna som blir av att jag inte får det gjort. Denna helgen skulle jag tvätta och städa min gamla bil så att jag kan lägga ut den för försäljning. Jag skulle också plocka ordning, packa och tvätta men det gick inte. Det som är mest problematiskt är bilen. Jag kan varken tvätta eller städa den när barnen är med eftersom jag i så fall behöver bilbarnstolar som dom kan åka i, därför måste jag få hjälp av någon. Dessutom står den i vägen så jag hade behövt lösa detta innan helgen. Det känns inte alls bra. Det är tufft att vara ensam ibland…

Jaja, jag hann inte med allt jag skulle göra och nu orkar jag faktiskt inte ens tänka på det mer. Jair kommer imorgon så då får jag packa, tvätta och plocka iordning. Det är nog ungefär det som jag kommer hinna med, det är ändå för mörkt för att städa bilen så det problemet får helt enkelt bestå 🙁

Vi hade en jobbig dag igår, men vi avslutade i alla fall denna helgen med flaggan i topp. Idag var jag och barnen på bio. Det var faktiskt Isadoras allra första gång på bio 🙂 Vi såg Bamse-filmen och eftersom det var barnens biodag idag så kostade biljetterna bara 25 kr/styck.

Nu ska jag sova, det är tidigt upp imorgon som gäller…

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Johanna L

    Kan du inte lämna in bilen för tvätt och städning. De kostar lite men kanske värt tiden/besväret.

    Skönt att ni fick ett bra avslut på helgen

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här