Cypern

Isadora 6-årsdag!

I torsdags var det min lilla prinsessas födelsedag! Tänk att hon redan är 6 år gammal! Det känns så knasigt på något vis! I mitt huvud är hon fortfarande liten, inte bebis, men liten. Jag minns när jag och Victor övertalade henne att lämna sina nappar till påskharen i ett påskägg och hur glad hon blev över det lilla paketet som låg där i en stund senare. Vi hittade nyligen alla napparna som vi gömt undan men glömt att slänga och då blev vi alldeles nostalgiska och sparade dom lite till. Haha!

Isadoras födelsedag igår var lite extra mysig eftersom vi var på Cypern och kunde bada och vara med barnen hela dagen. Vi tog simmärken, utforskade stranden, öppnade presenter, sjöng födelsedagssång och åt tårta. Det var lite roligt när vi skulle äta frukost och jag, Victor och Lucas började sjunga ”jag må hon leva” för då skämdes hon helt plötsligt och sa ”hemma, hemma, hemma!” ända tills vi slutade sjunga! Jag blev helt paff! Hon fyller 6 år, inte tonåring! Efteråt sa hon att hon bara skojade, men jag undrar var hon fick det ifrån. Ingen av oss eller nån vi känner har sagt så när det varit dags för födelsedagssång.

På kvällen ordnade hotellet en tårta till Isadora och personalen kom och sjöng ”Jag må hon leva” på svenska. Så himla gulligt!

Efter middagen hade vi planerat att gå på show på det andra hotellet, men vi bestämde oss för att köpa med oss godis och gå hem istället. Det är så mycket folk på det andra hotellet och folk paxar platser så när vi kommit så har det inte funnits nånstans för mig att sitta. Det blir alldeles för tungt för mig att stå så länge med min stora mage. Isadora var supernöjd med att äta godis och spela på ipaden en stund. Hon var verkligen i extas hela dagen!

Här kommer lite bilder från Isadoras tidigare födelsedagar 🙂 Jag tycker det är så roligt att bläddra igenom bilder år efter år 🙂

Isadora alldeles alldeles nyfödd!
Foto: Wanderings

Isadora 1 år – lilla sötisen!

img_5912

Isadora 2 år – lika galen i kläder då som nu 🙂

Isadora 3 år

dsc01828

Isadora 4 år

Isadora 5 år

2 Comments

  • Jennifer

    Grattis Isadora!
    Helt galet, det betyder att jag följt dig i över 6 år. Började läsa här inne när du var gravid med henne. Måste fråga vad du använder för kamera när ni är på semester? Tar du med mobilen eller har du med dig någon smidig kamera? Tycker du tar så himla fina bilder!

    • Emma

      Åh vad roligt att läsa! Tack så mycket! Jag använder sony a64000 med ett fast objektiv (som inte går att zooma med). Och så fotar jag alltid i det manuella läget. Anledningen till att bilderna blev så otroligt fina på Cypern var för att jag kunde maxa alla inställningar till det optimala, eftersom det var så ljust 🙂 Ser framemot att fota mycket utomhus i sommar också 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.