Okategoriserade

Intervjuats och fotas för Sveriges största tidning!

Åhhhh nu kan jag inte hålla mig längre!! Nu måste jag bara berätta att idag har jag intervjuats för Sveriges största tidning för kvinnor och på lördag ska jag flygas till Stockholm för att fotas för tidningen!!! Vilken tidning det är avslöjar jag i helgen, men tills dess får ni gärna gissa vilken det är 🙂 Det är alltid så roligt att se om ni kan lista ut svaret 🙂 Egentligen borde ni veta, för just den tidningen säljer 1 miljon fler exemplar i Sverige per år än deras närmsta konkurrent, så nej, jag överdriver verkligen inte när jag säger att den är STÖRST! Det pirrar i magen bara jag tänker på det!!

Och när jag ändååååå ska till Stockholm så passar jag givetvis på att stanna över en natt för en girls night out med min galnaste, roligaste, snyggaste Matilda Milano!!! Helt galet hur kul vi kommer ha!!!! Jag ser verkligen verkligen framemot detta!!! 🙂

IMG_3161.JPG

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.