Okategoriserade

Inte som jag tänkt mig

Idag skulle vi ha midsommarfirande hemma hos oss, men tyvärr blev det inställt nu på morgonen. Jair vaknade upp med halsont, hosta och huvudvärk – höjden av otur! Vi har varit sjuka så mycket denna våren, jag orkar verkligen inte vara sjuk hela sommarn också 🙁 Och jag som hade sett framemot den här dagen så mycket! Igårkväll storhandlade jag i flera timmar trots att jag hatar att handla. Jag fick till och med stå i kö för att komma in på Systembolaget! När jag kom hem så bakade jag jordgubbscheesecake och förberedde alla ingredienser för att göra både strawberry daquiri och soda pop drinkar, men nu blev det sjukstuga här hemma istället… Tråkigt  🙁 Men Jair kan inte hjälpa att han är sjuk.

Frågan är vad vi gör nu istället… Först tänkte jag att jag och barnen åker och deltar på nåt jippo här i närheten, men väderleksrapporten utlovar regn och då tappade jag lusten. Så just nu sitter jag och Isadora på soffan. Isadora har just vaknat och min mamma är ute med Lucas på cykeltur. Jag gissar på att det blir en lugn dag. Vi ska grilla, äta sill och potatis och cheesecaken som jag har bakat. Och sen när barnen har lagt sig så tar jag nog en drink ändå 🙂

Någon mer som sitter utan planer idag? Tycker alltid att man känner sig så ensam när man inte har nån plan på en sån här högtid…

16 Comments

 • Carola L

  Här är det detsamma, för flera år i rad. I år slutar dock mannen redan vid 17 så det blir tacomiddag ?. Blir marängtårta med Nutella och jordgubbar till efterrätt. Det är ändå bara jag som äter sill…..
  Vi dricker inte alkohol så vi är inga ”roliga” gäster *s*
  Här är det mulet och 10°C så vädret suger.

 • Mia

  Vi är också bara hemma. Jag och store sonen var på Toys r us på Backaplan och köpte present till honom för att han blivit blöjfri. Sen blir det inget mer, bara maten som kanske är det man ”ska” äta på midsommar

 • Lisa

  Känner så väl igen mig! Här vaknade jag av att yngste sonen på 3 år vaknade o skrek inatt- kokhet o hög feber… Suck! Vi hade också lite större planer än vanligt i år och vi hade alla sett så mycket fram emot dagen. Men nu hänger vi alltså hemma o minstingen slumrar till o från . Vi ska försöka göra det bästa av dagen iaf- äta smörgåstårta o jordgubbar o försöka mysa till det.
  Ha det så bra ni kan ni med!

  • Emma - På Smällen!

   Så himla typsikt när man har planerat en massa kul saker, men det är inte mycket att göra åt mer än sitt bästa för att det ska bli mysigt ändå 🙂 Jag fick hela kvällen för mig själv och der var faktiskt skönt för jag unnade mig en bra serie, drinkar och spela candy crush tills nu typ haha ??

 • Johanna

  Trist med sjukdomen och inställda planer. Vi är också bara hemma dock lite själv valt då jag är gravid v38 och känner att inte orkar iväg på något. Hoppas ni får en trevlig kväll ändå.

 • Linda

  Vi hade inga planer heller. Jag hade inte heller aktivt sökt efter något att göra på midsommar. Lusten fanns inte. Nu spontanåkte vi dock till kolmården imorse (bor 20 min därifrån) och kom nyss hem. ? Så nu blir det kyckling och broccolipaj till middag och godis till barnen ikväll.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.