Okategoriserade

Inget happy Friyay här inte…

Dagen började med en sovmorgon som jag gärna hade varit utan. Man brukar ju säga att när barn är väldigt tysta så hittar dom på bus och precis så var det…. så jag fick börja dagen med att tvätta och städa… detaljer lämnar vi utanför tycker jag…

 

När det var dags för Isadora att sova så var hennes Kaninis fortfarande i tvättmaskinen så då fick jag gå ut och hämta reserven i bilen men då ville bagageluckan inte stänga sig längre. Den ena katastrofen efter den andra för när det inte gick att stänga luckan så kunde jag inte heller låsa bilen. Efter mycket om och men så fick jag väcka Jair för att åka till bilverkstan men i sista sekund innan jag skulle åka så gick han ut och tittade och då var det tydligen bara att trycka på den där knappen. Just my luck! Stressnivån var då så hög hos mig att jag var tvungen att gå ner och sätta mig i duschen och gråta en stund innan jag kunde gå upp och laga mat.

 

Jag kommer säkert skratta åt det här senare i livet, men just nu känns allt asjobbigt. Det är mycket som vilar på mina axlar just nu… Fan vad jag längtar tills det ska bli kväll, det är fortfarande många måsten som ska fixas och jag är redan helt slut. Dags att genomlida resten av dagen… ?

3 Comments

  • Nina

    Usch så jobbigt! Jag vet hur det känns.
    Jag skulle åka på loppis idag och det har jag sett fram emot länge men det blev helt misslyckat. Jag råkade köra på en annan bil på parkeringen så att både min och den andra bilen fick skrapmärken. Dessutom hittade jag igenting av det jag behövde på loppisen och bara några få andra saker som kan vara bra att ha längre fram. Jag borde stannat hemma :((((

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.