Okategoriserade

Ingen känsel på bröstet

Jag har ingen känsel på stora delar av huden på ena bröstet, är det normalt? När jag kliar där så känns det ungefär som när man kliar sig i ansiktet när man fått tandläkarbedövning. Jag måste verkligen vara försiktig för att inte råka riva alldeles för hårt. Är det verkligen normalt? Kan det bli så när man ammar? Nån som vet?

5 Comments

 • J

  Utan att veta eller ha någon erfarenhet än, men gäller det områden allra närmast där bebis suger så skulle det väl inte vara helt osannolikt att huden härdats och det är därför det känns knas? Har själv fått rådet att skrubba brösten med handduk inför amning för att härda dom (har nästan flått dom ibland! Haha) och då borde det ju automatiskt bli hårdare med mindre känsel som följd precis som efter vilket nötande som helst. Det tänker jag iaf! 🙂 speciellt om det skulle vara favorit-tutten också! /J

 • Therese

  Hej. Jag har samma som du beskriver, vet dock inte varför det blir så :/ Jag har ammat min lilla i 3 veckor nu och det har varit så nästan hela tiden.

 • Alexandra

  Jag har känselbortfall under ena bröstet och har även ont där. Men det känns precis som du beskriver med känseln, som att det är bedövat. Fick så redan med stora dottern för 6 år sedan och har varit nedsatt sedan dess men nu när lillasyster kom så har det blivit värre igen och det gör även ont.

  Undersökte detta på BB/gyn förra gången efter som jag hade så ont också men ingen visste vad det berodde på.

  • Emma

   Gud vad konstigt att du har fått ont!! Jag tycker att du ska stå på dig och bli undersökt igen om du har ont.. Kanske skulle du gå till vårdcentralen…

   Undra om det är nerverna som spökar.. typ att nervtrådarna har dragits isär. På mig så tror jag nästan det, men jag är ingen expert så jag vet inte riktigt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.