Okategoriserade

Idag för 3 år sen

Vet ni vad, idag för 3 år sen, klockan 8 på morgonen, var vi på rutinultraljudet med Lucas. Jag minns så tydligt hur vi satt därute på parkeringen och väntade på att gå in. Vi var lite tidiga och satt där och var supernervösa! Jag minns till och med vad jag hade på mig, en tjock stickad röd tröja. I väntrummet kände jag hur Lucas rörde sig så jag var inte orolig att han inte skulle leva. Det var såna där svepande rörelser över hela magen kändes det som.

  

På ultraljudet fick vi reda på att Lucas var en pojke, precis som jag misstänkte 🙂 Vi hade redan bestämt att om bebisen var en pojke skulle han heta Lucas, så efter den dagen så hette bebisen i magen Lucas haha! Redan där och då var det bestämt 🙂 Vet ni en lustig sak? Just den 18:e oktober är faktiskt Lucas namnsdag, det kändes verkligen som det var meningen att Lucas skulle heta Lucas haha! Tur det, för vi hade verkligen verkligen inga andra pojknamn! 

 Vi har faktiskt jätteproblem med pojknamn nu. Jag blir lite stressad av att inte ha ett enda förslag när bebis kommer, så vi funderar redan nu. Det är viktigt för oss att namnet funkar lika bra i Sverige som i Brasilien. Jag vill till och med att det ska vara samma stavning. Tipsa mig gärna om ni har några föreslag 🙂 Förresten, den här gången ska vi på RUL 18:e november, alltså exakt DN månad senare än med Lucas ❤️

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.