Husvisning

Ikväll har vi varit på husvisning på ett jättefint hus! Ni vet ett sånt där pampigt, äldre hus som är nytt och renoverat på insidan men som ändå behållt det där som ger huset karaktär. Jag och Lucas blev förälskade och hade helst av allt flyttat in på en gång. Jag kände att huset fullkomligt skrek mitt namn och jag hade kunnat buda på det på en gång om jag inte hade lugnat mig lite.

Väl hemma igen snackade vi igenom det och när jag började läsa besiktningspapperna så kändes det tyvärr inte alls lika bra. Det var på tok för många osäkerheter, felaktigheter och risk för fuktskador/mögel som hade behövts rättas till. Vi vill gärna bo tryggt och inte vara oroliga för att huset är fuktskadat eller att källaren ska svämma över när det regnar. Vi ska dubbelkolla besiktningspapperna med Victors bonuspappa som har koll, men egentligen har vi redan bestämt oss för att det inte blir det huset.

Jag kunde inte hjälpa att bli besviken för det kändes så rätt. Men det är väl så det är när man gillar något, man tror att det aldrig kommer dyka upp något lika bra och fint som just det, ända tills det plötsligt dyker upp nåt ännu bättre!

Vi får helt enkelt bo kvar här ett tag till och det är verkligen inte dåligt det heller 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Nina

    Mysigt med hus. Läste att du skrivit att ni ville bo kvar i ert område, annars ser jag framför mig hur ni skulle passa i Onsala eller Kungsbacka (trots att jag aldrig varit där)

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här