Okategoriserade

Husmorstest för att kolla kön på bebis

Min kompis Thaimorsan som också är preggo tycker det är väldigt skojigt med husmorstest för att ta reda på könet på bebisen. Siranee har inspirerat mig så nu har jag gjort två test som hon tipsat om hehe! Varken jag eller Siranee ska ta reda på könet på ultraljud så det är ju lite kul att testa.

Första testet gjorde vi när jag var hemma hos Siranee på lunch. Siranee hade kokat rödkålsvatten som behövdes till testet, så vi båda gick och kissade i varsin burk.

Rödkålsvattentestet går till så här att man blandar kiss med lika mycket rödkålsvatten som kiss. För att göra rödkålsvatten, gör så hör:

Koka rödkålsbitar i 10 min, sila av, koka upp vattnet igen i 10 min tillsammans med mer rödkålsbitar, sila av, svalna. Använd halva eller hela huvudet.

Testet tyds genom att titta på färgen:

Lila = flicka

Röd/rubin = pojke

Både jag och Siranee fick lila vilket tyder på flicka. Jag tror att jag är gravid med flicka, men Siranee tror att hon är gravid med en pojke, så Siranee var inte helt nöjd och sa att hon skulle koka igen och kolla 🙂 hihi!!

Och så körde vi bakpulvertestet också, läs Siranees resultat HÄR!

Testet går till så här. Lägg lite bakpulver i kisset. Tyd testet så här:

Bubblar = pojke

Bubblar inte = flicka

Mitt test bubblade så det betyder alltså att det är en pojke i min mage… Hmm… Spännande!! Båda testen kan ju inte vara rätt för det är ju bara en bebis i min mage… Haha!

Fortsättning följer, ska kolla med Siranee vad vi ska hitta på härnäst 🙂

 

 

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.