Okategoriserade

Hur kan jag skriva så öppet om separationen?

Jag fick en fråga idag om att jag skriver väldigt öppet kring separationen på bloggen. Det stämmer delvis, men det jag skriver om är bara en bråkdel av det hela, resten är saker jag inte kan skriva eller berätta om och då tänker jag delvis på Jairs integritet men framför allt på barnens. Barnen är det viktigaste i detta, om vi hade haft samsyn i det så hade jag inte haft mycket att skriva om. Jag har mer och mer börjat inse att separationen inte gjort någon skillnad, det har alltid varit så här, men det är först nu jag ser skillnaden eftersom jag inte kan ställa krav längre…

Fotograf: Wanderings

6 Comments

 • Johanna L

  Jag tycker inte du skriver för mycket. Trist att du inte känner att du kan ställa krav efter separation det borde man kunna göra. En fråga du svara så klart bara om du vill. Har du funderat på söka ensamvårdnad om barnen?
  När min föräldra skiljdes krävde och min bror de vi var dock äldre. Utan ensamvårdnad så måste skola och myndigheter dela allt med båda föräldra och det ville inte vi pga sveket från våran pappas sida.

  Ta hand om dig in allt detta och dela det du vill med oss!

 • Elin

  Jag skrev inte att du pratar FÖR öppet om den utan om vad Jair tycker om att du delar separationen öppet på bloggen,det är 2 helt olika saker 🙂
  Ska sluta kommentera och läsa,så himla löjligt när man ger en kommentar ett helt inlägg och mycket uppmärksamhet för att sedan vrida på den hejdå allt gott!

 • Linn

  Hej & tack for att du delar med dig. Jag gar igenom samma sak just nu och det hjälper otroligt att hora från dig. Gar in varje dag for att se om du skrivit något nytt.

  Anda skillnaden for mig ar att jag lever i ett annat land. Vill garna flytta hem till sverige till familj och vänner.
  Men vore inte ratt mot mina barn att flytta ifrån sin pappa….

  Tror det bara ar bra for Jair att hora din version. Om han nu kollar till bloggen da och da. Skulle ju vara otroligt svart att lata bli.

  • Emma - På Smällen!

   Tack för att du läser och tack för att du kommenterade och delade med dig ? Förstår verkligen att det måste vara tufft. Just nu känns det ju viktigare än nånsin att vara nära vänner och familj. Jag förstår hur du tänker och håller med. Min mardröm är att Jair ska bestämma sig för att flytta tillbaka till Brasilien. Barnen kommer bli så svikta, jag hoppas verkligen han stannar här. Jag försöker underlätta för honom så att han ska vilja stanna. Jag tänker också så!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.