Känslostatus: depp

Depp, depp och åter depp… Jag gör saker som gör mig glad varje dag men ändå känner jag mig deppig efteråt. Om jag hade varit mitt vanliga jag så hade jag känt mig glad igen efter att jag gjort nåt kul men så är det inte nu. Jag antar att jag måste ta mig igenom det här och låta processen ha sin gång… Idag har jag varit på simskola och ett väldigt trevligt barnkalas. Isadora fick sin första lösgodispåse, ni skulle sett hur hon åt, haha!

När jag kom hem läste jag igenom kommentarer jag fått och jag kände mig ännu mera depp. Det är inte meningen att göra någon ledsen. Ni vet ju att mina inlägg inte handlar om er eller ert föräldraskap så ta inte åt er. Jag är säker på att ni är dom bästa föräldrarna till era barn. Förlåt om ni tagit illa upp, jag blir ledsen av att läsa att ni blivit ledsna.

Nu är jag på väg till stan för att träffa en gammal vän från tiden då jag bodde i Brighton. Vi ska ha en girls night out och jag hoppas på att känna mig lite mer pepp efter denna kvällen 🙂

Relaterade Inlägg

16 Kommentarer

 1. Emelie

  Det är inte lätt att få fram rätt budskap ur en text. Mycket handlar om hur läsaren väljer att se det så bli inte för deppig av alla kommentarer. Alla tycker vi olika och tolkar saker olika. Kämpa på, du kommer må bättre men det måste få ta tid ❤️

  Svara
 2. Kiicki

  Det är precis så här bloggar ska vara. ÄRLIGA! Det är farligt när allt förskönas! Det här är ditt liv just nu. Skriv vad du vill, vad som är aktuellt för dig. Du ska inte ändra dig. Passar det inte så behöver man inte läsa här. Jag håller inte med om allt du skriver men jag läser ändå och har alltid gjort. I många år. Planerar inte att sluta. Du fascinerar mig! Jag önskar dig allt gott och jag vet att DU ÄR EN HELT FANTASTISK MAMMA, bättre än vad jag är mot mina barn, trots att jag inte känner dig.

  Svara
 3. Maja

  Hej
  Kom in på din blogg och är påväg att bli ensamstående med. Dock har jag valt det då pga noll känslor och bara ett ”lunka på” förhållande som ett ekorrehkul..Vi har barn ihop och är gravid i 6 månaden. Är inte ledsen för att lämna honom men sorgen för barnen att vi ska separera kommer ta hårt på mig :(:( hoppas jag klarar det.. grät när jag läste din blogg om dina barn känslor och såg bara mina barns ledsna ögon framför mig,
  Fyfan 🙁

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Åh ja, jag vet precis ? Det tog hårdare på mig än vad jag trodde. Men det gör verkligen att man blir starkare och ännu bättre förälder själv. Jag var 90% närvarande med mina barn förut, nu är jag 110% och ger alltid hela mig till dom i alla lägen. Jag vill kompensera det dom förlorar genom att vara ännu bättre själv. Svamlar kanske nu men hoppas du förstår ❤️

   Svara
 4. S

  Det bästa med din blogg Emma, det är att kommentarsfältet lever och blir en diskussion med både läsare och dig, det blir personligt på ett annat plan än på många andra bloggar.

  Även om jag tog åt mig av vad du skrev var jag noga med att också skriva att jag förstår vart du kommer ifrån. Jag har följt dig i över 3 år nu och kommer inte sluta. Jag tycker du bidrar med väldigt mycket bra och även ny kunskap och jag känner med dig i allt som händer omkring dig.

  Jag hoppas du tog mina kommentarer på rätt sätt och önskar dig verkligen all lycka ?

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Fina du! Det gjorde jag men jag kände mig orolig över att ha sårat dig. Jag vill verkligen inte att du ska känna dig ledsen över något jag skrivit. Tack fina du för din kommentar, den gjord mig genast gladare❤️ jag vet att du har följt mig länge och när någon följer så länge och kommenterar ofta så känns det tillslut som en vän för mig. Det är därför jag känner som jag känner ❤️

   Svara
 5. Emma

  Det här med barn och föräldraskap är ett så känsligt ämne. Jag tycker inte du ska ta åt dig av dumma kommentarer – folk kan få vilken text som helst att klinga fel om de väljer att läsa den med en dålig inställning. Du skriver helt fantastiskt, och du delar så mycket som är så bra! Och du verkar vara en helt fantastisk mamma som kan klara av precis vad som helst!
  Skickar massa styrkekramar

  Svara
 6. Johanna

  I texten du skrev kände jag igen mig på båda sidor, både att ta åt sig och hålla med dig. Jag läste dina svar på kommentarer och ditt sätt att tänka i förhållningssätt gentemot barnen känns helt rätt ? det är ju så sånt man läser mycket om i olika barnböcker.
  Jag minns när du skrev en gång att du inte tar saker ur dina barns händer, utan dem får själva lägga bort osv, det har jag anammat med min 1åring.
  Du är klok Emma! Och din blogg är verkligen inspirerande och ett uppslagsverk många gånger ??
  Det blir spännande att se vad framtiden bjuder dig och barnen på ?

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Men tack fina du! Vad glad jag blir! Det är precis så jag vill att min blogg ska vara 🙂 ? Vad kul att du anammade det! Jag tror att många vuxna glömmer bort det, särskilt när barnen är små och nästan alltid tar saker i händerna. Jag blev väldigt glad för din kommentar ?

   Svara
 7. Lexochlogan

  Tycker om att du skriver så ärligt och bra, önskar själv jsg kunde skriva mer ärligt (ja vi är inte oärliga, men undviker vissa saker) som tex hur det är att ha bonus barn )inte alltid lätt) en med adhd och att livet inte alltid är så enkelt. Men har valt att inte göra det för att slippa krig med mamman. Att du skriver som du gör tycker jag är fantastiskt, du är stark och en grym mamma, hoppas att om jsg hamna i din sits kunde vara lika stark (sen förstår jag att man måste få deppa ihop med) och jag tror många hittar tröst och hjälp hos dig

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack fina! Jag förstår att det kan vara svårt för man vill ju inte sätta igång ett bråk heller. Jag hoppas att du aldrig aldrig hamnar där jag är. Jag hoppas att ni får leva lyckliga tillsammans. Ni är så fina tillsammans! ?

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här