Okategoriserade

Hur gick det med det nya jobbet jag sökte?!

För ett tag sen sökte jag ett jobb. Jag hade egentligen inte tänkt söka något jobb, för jag trivs väldigt bra med att vara min egen chef och laborera familjeliv och arbete som jag vill, men det här jobbet var för BRA för att inte söka. Jobbet riktigt skrek mitt namn och jag visste att jag skulle vara perfekt för detta jobbet, mitt drömjobb!

Visst är detta klockrent för första-dagen-på-nya-jobbet-outfit?!

Tjänsten var som Content Creator inom turism dit vi ska flytta, alltså KLOCKRENT för mig! Om det är något som jag älskar förutom att fota och filma så är det att göra utflykter, upptäcka nya platser och berätta för andra om det. Ja, ni har ju sett alla listor jag gjort med alla saker som finns att göra för barn i Göteborg. Tänk att jag skulle få göra samma sak fast på betald arbetstid! Dessutom var tjänsten på halvtid (åtminstone första året) så det skulle alltså gå utmärkt att kombinera med tex föräldraledighet eller mitt egna företag 🙂

Jag älskar att kombinera jobbet med familjelivet som jag gör idag!

Det var över 100 personer som sökte jobbet och jag blev en av fyra utvalda som fick komma på arbetsintervju. Jag var sååå nervös! Jag skulle få gå på arbetsintervju på mitt absoluta drömjobb! Det kändes nästan som jag aldrig varit på intervju förut, det här var ju ändå första gången jag går på intervju sen jag ändrade branschinriktning (tidigare maskiningenjör och projektledare inom fordonsindustrin).

Intervjun gick bra och jag blev uttagen till en andra intervju. Nu stod det mellan mig och en annan kandidat. Nervöst! Denna intervjun gick också bra, men i fredags fick jag tyvärr beskedet att jag inte fick jobbet 🙁 Klart jag blev besviken… men som jag förstod det så var loppet inte kört än. Vi diskuterade flera andra vägar och förhoppningsvis så mynnar det ut i något i alla fall… hoppas! Vi får se vad som händer 2023, jag är i alla fall glad att jag sökte jobbet och känner inte detta som ett nederlag, utan ser fördelarna med det negativa 🙂 Alltså jag hade ju gärna velat ha jobbet, men jag ser också fördelar med att fortsätta vara egenföretagare, fast om dom skulle höra av sig igen och säga att jag får jobbet så skulle jag ta det utan att blinka haha! Ni förstår nog vad jag menar 🙂

Nu får jag mer tid till att njuta av tiden hemma med dom här två, även om jag antagligen hade haft mycket tid med dom även om jag hade fått jobbet 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.