Okategoriserade

Hur blir man av med halsmandlarna?

Envisa jäkla hals! Vad sjutton ska man göra för att bli av med dom där halsmandlarna egentligen? Eller blir det värre om man tar bort dom? Det är fortfarande en stor knöl på halsen så det blir ett nytt läkarbesök idag. Läkaren pratade om att knölen kanske behöver tömmas. Visst har det blivit bättre men jag kan fortfarande inte äta ordentligt. Risgrynsgröt och nyponsoppa är min föda för tillfället…

Förresten blir det värre om man tar bort halsmandlarna? Hamnar alla bakterier i lungorna istället då? Jag har för mig att jag har läst det nånstans… På apoteket sa apotekaren att det kan vara min astmahosta som jag har gått med i två månader som har gjort att slemmiga bakterier har fastnat på halsmandlarna och orsakat detta. Tur att jag fick träffa en riktigt bra läkare på dåliga Brämaregården som för en gång skull hjälpte mig riktigt bra. Jag har fått ny astmamedicin och ett INBOKAT återbesök!! WOW och tummen upp för den läkaren!!

5 Comments

 • Therese

  Hej,
  jag hade precis som dig problem med halsflusser, fick det jämt. 2 gånger fick jag halsböld, det är när det blir en varböld i halsen som man måste åka och ”tömma” på Sahlgrenska. Efter det fick jag operera bort min mandlar. Har inte haft ont i halsen sen dess och knappt varit sjuk.

  Therese

 • Sofie

  Hej
  Jag hade halsfluss 3 gånger på ett år eller mer när jag var liten, operarade bort dom och har aldrig mer haft de, jag snarkade visst som en helikopter med.
  Jag har inte heller haft lunginflamation. Om jag varit dig hade jag inte tvekat en sekund.

 • Viktoria

  Jag hade halsfluss 8 ggr per år så när jag va 20 fick jag operatörs bort som och det är det bästa jag gjort! Jag har haft lunginflammation en gång men det känns ok eftersom jag antagligen skulle haft halsfluss typ 32 gånger annars på dom här 4 åren..

 • Jessica Nilsson

  Hej! Jag tog bort mina halsmandlar när jag var liten ca 5 år. Jag har haft halsfluss 3 gånger kanske sen dess och är 23 idag. Jag har haft allvarlig hosta 1 gång. Men annars klarar jag mig nästan alltid från såna sjukdomar 🙂

 • malin nätynki

  Emma jag opererade bort mina när jag var liten men är inte sjukare än andra. Så har du problem tycker jag absolut du ska ta upp det med läkaren. Kan inte va kul att ha så ont

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.