Okategoriserade

Höstens första VAB

Hujedamej vilken natt vi har haft… Vi märkte på Isadora redan igår när vi hämtade på förskolan att hon är på väg att bli sjuk. Hon är lite rosslig och pratar nasalt men är på gott humör, pigg och glad förutom på natten. Hon har vaknat typ en miljon gånger inatt och det slutade med att jag fick ligga jämte henne och sova i hennes lilla hussäng. Det går ganska bra att ligga jämte, men jag har väldigt ont av att ligga med böjda ben för då får jag till slut ont i knäna, speciellt ifall jag suttit mycket på jobbet samma dag. Med andra ord så blev det inte mycket sömn för mig inatt.

I vanliga fall är det Victor som tar alla nätter, jag är verkligen så bortskämd med den mannen. Jag sover som en prinsessa varje natt medan han nattar om barn som vaknar och ropar från sina rum. Men när Isadora blir sjuk blir hon väldigt mammig och då är det svårt.

Det blev alltså VAB hemma idag. Både jag och Isadora behöver vila trots att hon nu ger sken av att vara superpigg. Själv är jag fullkomligt död! Ögonen går i kors. Haha! Vi får se om jag piggnar till efter lunchen. Victor är på väg hem med sushi, det ser jag framemot 🙂

One Comment

  • Lexochlogan

    Men å krya på henne. Så väl jag förstår dig (det gör nog iof alla trötta nattvakna mammor ?) vi har varit vaken mycket det sista nu när Logan haft öroninflammation. Nån dag gick jag till jobbet efter knappa 2,5 timma sömn, ibland undrar man om man inte är klok. Hoppas ni fick sova lite

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.