Okategoriserade

Höstbilderna från Wanderings – hjälp mig välja header!

ÅHHHHHH! Idag fick jag bilderna från höstfotograferingen med Louise på Wanderings! Vilka otroliga bilder! Jag blev alldeles rörd! Jag och min lilla familj, mina fina barn ♥ Mitt livs stora kärlek! Dessa bilder är ovärderliga för mig, början på något nytt, något ännu bättre och ännu finare för jag är säker på att livet bara kan bli bättre nu!

Jag har fått många fina bilder, men det första jag ska göra är att välja vilken av bilderna som ska användas som header, vilken tycker ni! Jag är kär i allihopa men jag måste bestämma mig för en av dessa 🙂

Färgerna i dom här bilderna blev verkligen helt amazing! Jag var så nojig över vad jag skulle ha på mig och sprang runt på stan i två timmar och letade. Det slutade med att Isadora fick en ny kofta från Zara och jag hittade min stickade tröja på pojkavdelningen inne på Zara, ganska otippat va! Jag köpte storlek 164 och den är oversize så att det räcker och blir över och så kostade den bara 169 kr! Jag ska nog handla på pojkavdelningen på Zaras oftare 😉

Nu får ni hjälpa mig att välja header, skriv vilken ni tyckte var finast som header 1, 2, 3, 4 eller 5?

33 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.