Höstbilderna från Wanderings – hjälp mig välja header!

ÅHHHHHH! Idag fick jag bilderna från höstfotograferingen med Louise på Wanderings! Vilka otroliga bilder! Jag blev alldeles rörd! Jag och min lilla familj, mina fina barn ♥ Mitt livs stora kärlek! Dessa bilder är ovärderliga för mig, början på något nytt, något ännu bättre och ännu finare för jag är säker på att livet bara kan bli bättre nu!

Jag har fått många fina bilder, men det första jag ska göra är att välja vilken av bilderna som ska användas som header, vilken tycker ni! Jag är kär i allihopa men jag måste bestämma mig för en av dessa 🙂

Färgerna i dom här bilderna blev verkligen helt amazing! Jag var så nojig över vad jag skulle ha på mig och sprang runt på stan i två timmar och letade. Det slutade med att Isadora fick en ny kofta från Zara och jag hittade min stickade tröja på pojkavdelningen inne på Zara, ganska otippat va! Jag köpte storlek 164 och den är oversize så att det räcker och blir över och så kostade den bara 169 kr! Jag ska nog handla på pojkavdelningen på Zaras oftare 😉

Nu får ni hjälpa mig att välja header, skriv vilken ni tyckte var finast som header 1, 2, 3, 4 eller 5?

Relaterade Inlägg

33 Kommentarer

 1. Lexochlogan

  alltså hon är så grym och ni är fantastiska på alla. Måste man vilja en får det nog bli 4
  Vi tänkte fota julkort hos henne om vi får plats, längtar redan

  Svara
  • Anke

   Fast på 5 syns ju inte du så bra kom jag på nu men tycker den visar så mycket kärlek mellan er.. så kanske 2 eller 4 är bättre som header.. haha ja du ser – beslutsångest även hos dina läsare ?

   Svara
 2. Josse

  Jag går nog faktiskt lite mot strömmen och säger nr 3. Tyckte 1 eller 2 först men tittar man riktigt mkt på dom var för sig försvinner det fina ljuset lite pga fokuset och det kändes som att det hände mkt intressanta saker i bild nr 3 pga hur ni satt så att man fastnar på den bilden längremed ögonen. Men som alla skriver, de är riktigt fina var och en på sitt vis.

  Svara
 3. Ulrika

  Nr 2 eller 4 passar bäst till en header tycker jag. På de andra är ni lite för långt bort i bilden, även fast de är superfina bilder!

  Svara
 4. Sabine

  Jag tycker definitivt nr 1! Ni ser alla glada och lyckliga ut. Jättemysig höststund och alla färger i kläderna syns, även dom oerhört snygga gula stövlarna och det matchar så fint in i höstnaturen och solljuset!

  Svara
 5. Angelica

  Nr 2!
  Äkta glädje och bus i blickarna!

  (jag älskar dessutom foton med skärpa på objektet och suddig bakgrund, det lyfter fram det man vill visa i bilden extra mycket)

  Svara
 6. Linda

  Jag tänker att nr två är en bra header! Den utstrålar lycka och ”det är vi mot världen”. ”Vi klarar allt”. Nr ett tycker jag att du ska förstora och sätta upp på väggen! Så jäkla vacker bild!

  Svara
 7. Sofia

  Vilken fin familj du har! Nr 4 tycker jag. Den utstrålar kärlek och värme. Man ser hur mycket ni älskar varandra. heja dig!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här