Hon kan gå, men kryper ändå

Lilla tokfian! När ska hon börja gå egentligen? Hon kan ju gå, men det går snabbare att krypa så hon kryper hellre. Jag har köpt massa fina sommarkläder men det är ju ingen idé att ta på dom när hon bara kryper runt på gräsmattan så här haha!

Jag fick i alla fall ett superbra tips från några läsare som jag tänkte tipsa om. Om ni har omaka strumpor så kan ni klippa bort tån på strumpan och trä på barnens ben så blir det knäskydd! Supersmart ju! Och vill man så kan man ju ta strumpor med halkskydd också – riktigt smart!

Foto: Fotad av Jennie

Relaterade Inlägg

8 Kommentarer

 1. Emelie

  För min dotter tog det typ fyra veckor från första stegen tills hon valde att gå framför att krypa, men det är förmodligen väldigt individuellt, precis som allt annat 🙂

  Svara
 2. Therese

  Min dotter är snart 15 månader och hon går inte 🙂 Det kommer nog. Men visst blir det lite lättare utomhus när de kan gå.

  Svara
 3. Anna

  Tog cirka 4 veckor för min son också från första stegen tills att han nu går hela tiden ? Han är väldigt försiktig och väntar hellre en stund till om det är nåt han inte behärskar, Isadora kanske är likadan? Ganska skönt då det är sällan han ramlar och gör sig illa *peppar*

  Svara
 4. V

  Hej Emma!

  Jag har en dotter som är 15 månader. Hon går bra men hon varken kryper, ställer sig upp eller sätter sig.
  Lägger vi henne på mage ligger hon och ålar sig som en 6 månaders en stund, sen sätter hon sig upp.
  Hon har alltså aldrig ställt sig upp själv. Hon kan inte sitta på huk eller stå på alla fyra.

  Vi är jätteoroliga att något är fel men ingen lyssnar på oss. Hon har lärt sig gå för att vi har ställt henne upp och hållt henne i händerna.

  Någon som känner igen sig?

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här