Brasilien

Höga trappsteg

Jag skrev ju att det var branta trappor och höga trappsteg här hemma. När jag skrev det så underdrev jag verkligen inte, men jag tänkte att jag skulle visa er det i bilder också så att ni säkert tror på mig haha! 🙂 Om ni kollar på min julaftonvlogg så kommer ni se Isadora krypa uppför dessa trappor – här har jag även fångat detta på bild!

img_6724
img_6726
img_6725

Ni kan nog förstå att det gör rätt så ont att ramla ner för denna trappan… haha! Jag kan intyga det då jag har ramlat här ett antal gånger när jag har gått barfota med blöta fötter efter att ha duschat. Ouch! Aj, aj!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.