Hjälp mig att välja!

Ikväll är det dags för dejt igen, vår sjunde dejt och jag känner att min dejtgarderob har börjat tryta igen. Jag har köpt mycket kläder det senaste året, men mest jobbkläder och några sommarklänningar. Jag har två alternativ på vad jag ska ha på mig ikväll och skulle verkligen behöva er input!

Ska jag vara lite vågad och gå ifrån det trygga svarta och köra på rött ikväll? Klänningen är mer rosenröd än orangeröd i verkligheten. Den är verkligen en ögonmagnet!

org_dsc00605
org_dsc00591
org_dsc00603

Eller ska jag köra på min första och sprillans nya spetsbody?! Jag har aldrig haft en body förut, men jag fullkomligt älskar denna! Kombon med skinnkjolen tyckte jag dessutom var spot on, vad tycker ni?

org_dsc00619
org_dsc00628
org_dsc00621

Gud vilket svårt val! Nu lämnar jag det upp till er! Vilken outfit tycker ni?

Relaterade Inlägg

8 Kommentarer

  1. Marie Alvas mamma

    Jag tycker spetsbodyn ? super läcker ihop med skinnkjolen.
    Men klänningen är absolut inget dåligt val heller!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här