Okategoriserade

Hetaste på Bröllopsmässan…!!

Är ni nyfikna? Igår skrev jag ju att jag skulle skriva om det hetaste på hela Bride in the city mässan! Självklart har jag inte glömt om det! Och jag överdrev verkligen inte när jag skrev det hetaste!

Ni vet på catwalken, under showen, efter klänningarna, just när alla trodde att det var slut…. Ja då började det roliga! Ut kommer en vacker modell ut i ett supersexigt i underkläds-set från Twilfit! Faktiskt nästan på pricken så som jag vill se ut på min bröllopsnatt! Efter henne kommer flera modeller i morgonrock som också har läckra underkläder och lite mer vanliga sov/underkläder. Det är tydligen det som är trenden nu 😉

20141022-213439-77679347.jpg

Jag frågade lite Twilfit lite om korsett och sånt och det använder man inte alls nu för tiden. Säkert jobbigt att ha på sig under bröllopsklänning och ännu svårare att ta på sig när man står på toa på hotellrummet och ska visa upp sig för mannen haha!! Jag skulle nog vilja ha ett sexigt sett underkläder, sexig sidenmorgonrock och kanske kanske ett par klackar… känns konstigt att klä upp sig i klackar? Eller? Är det sexigt eller konstigt? Nu spånar jag iväg här haha! Nu ska jag fortsätta att berätta. Efter tjej-modellerna, vad kommer då tror ni? Joooooo, det kommer MÄN ut på catwalken i UNDERKLÄDER!!! Alla tjejer, blivande brudar, mammor, singel-brudtärnor JUBLADE!!!! Vi tjejer är precis samma som killar! Det är inte bara killar som gillar naket, vi tjejer äääääälskar naket! Hahaha!!

20141022-213439-77679770.jpg

Dom två första killarna kom i kalonger och linne och sedan kom en vältränad man med bar överkropp som STOD PÅ HÄNDER på scen i bara KALLINGAR! Jag tror banne mig att dom som inte ville gifta sig helt plötsligt ville gifta sig! Tjejerna jublade så att taket nästan lyfte! VILKEN SHOW!

20141022-213634-77794611.jpg

Kolla in alla tjejer i bakgrunden och påstå att tjejer INTE gillar NAKET! Nästan lite striptease varning på det här haha!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.