Okategoriserade

Hemma med bebismagen idag…

Idag är jag hemma med magen… Gör fortfarande riktigt ont i magen så det blir värmekudde och vila idag. Stackars bebis därinne tänker jag… Jag vill inte att bebis ska känna att jag är stressad o jag undrar om han får mindre plats eller nåt sånt när min mage krampar på grund av magont! Förlåt bebis! Jag ska försöka koppla av nu o släppa alla stress nu! Det gick ju så bra förut varför skiter dt sig nu? Att bebis mår bra är ju trots allt det viktigaste o då vill jag inte att bebis ska känna min stress! Under all magont känner jag iaf att han buffar runt därinne i magen, bra bebis, fortsätt med det!

20130214-082128.jpg

20130214-082145.jpg

Så här ser min mage ut höggravid när jag ligger ner! Jag tycker den ser otroligt liten ut när jag ligger på rygg!! Haha!!

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.