Hemlig kärleksförklaring

Förra veckan så fick jag hem riktigt fina smycken från Jane Koenig. Jag är helt kär! Det är inte varje dag som jag får unna mig något så här fint som bara är till mig ❤ det här kan jag leva länge på!

Smyckena är Love Tags och är tänkt att vara en hemlighetsfull kärleksförklaring som ska symbolisera en unik förbindelse med någon t.ex. en kär vän, ett syskon eller en väninna. Jag valde att inte vara så hemlighetsfull och valde därför första bokstaven på mina barns namn. Dom är ju det allra käraste jag har. L för Lucas och I för Isadora.


Halsbanden finns i ganska många olika variationer, tre olika längder, upp till tre taggar på kedjan, rodierat silver, förgyllt silver, sterling silver och rosaförgyllt silver. Jag valde förgyllt silver eftersom nästan alla mina smycken är i silver så tyckte jag att det var fint med något guldfärgat.

Jag gillar att smyckena är stilrena, diskreta men ändå exklusiva och dom passar till alla outfits. Jag hade beslutsångest så jag valde två halsband istället för ett halsband med två taggar. Det går ju alltid att flytta taggarna om man skulle vilja ha båda på samma kedja.

Komplett smycke med kedja kostar från 685 kr så det kan ju vara något till mamma på julafton kanske?

/I samarbete med Jane Koenig

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här