Okategoriserade

Hem till Brasilien

Om jag inte hade varit gravid nu så skulle vi åkt till Brasilien i 4 veckor över jul, men dels känns det sent att åka när jag är i vecka 28 och sen vill vi hellre spara pengarna. Jag vet inte ens om jag får åka till Brasilien i vecka 28…?? Planen är att vi åker till Brasilien i december nästa år istället. Men då kommer det vara 2,5 år sen sedan vi var i Brasilien sist!! Det känns som jättelång tid, eftersom nästan hela Jairs familj bor där! Och jag vill absolut inte att Jair ska åka ifrån mig nu när jag är gravid! Själviskt… jaa.. men jag behöver liksom honom ju…!!

Synd att det kostar så mycket att åka dit. Det kostar iaf 17 000 kr för oss båda att åka dit tur och retur så dom pengarna kommer vi spara nu för att kunna åka dit nästa år i december.

Men vi ringer iaf Jairs mamma och pappa en gång i veckan och då blir dom jätteglada 😀

Jairs familj bor i en favela (kåkstad) i Brasilien. Jag satt och kollade på bilder från Brasilien nyss och då drog jag mig till minnes när min familj (jag, min mamma, pappa och mormor) och Jairs bror sparade ihop o köpte en tvättmaskin till Jairs mamma. Oj, va glad hon blev! Hon som alltid tvättat förhand hela sitt liv! På hennes födelsedag köpte jag och Jair också ett strykjärn. Hon hade ett i stål som hon värmde i eld för att stryka kläderna förut och nu har hon ett elektriskt!

Jairs mamma hatar att bli fotad, men när hon fika den här fina presenten så kunde hon inte säga nej till paparazzi-Emma!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.