Okategoriserade

Helt fängslade av musikalen Annie + rabattkod!

I annonssamarbete med Musikalen Annie

I helgen trotsade vi snoriga näsor och hosta och gick på musikalen Annie på Lorensbergsteatern. Vi har varit på musikal tillsammans flera gånger tidigare men detta var första gången som vi var på en riktig teater tillsammans.

Det var en jättebra föreställning som jag varmt kan rekommendera och om ni köper biljetter via den HÄR länken och använder rabattkoden Pasmallen så får ni 75 kr rabatt per biljett! Föreställningen håller på till och med 5:e maj men min rabattkod gäller bara till 31:a mars så passa på!

Barnen satt som två ljus nästan hela föreställningen och tittade med stora ögon på allt som hände. Det var fart och fläkt på storyn som handlade om den föräldralösa flickan Annie som bodde på ett barnhem med en elak föreståndare. En dag blir Annie inbjuden till en miljardärs hem där hon får spendera julen och det är då som hela hennes liv förändras.

Historien är fängslande och fylld med roliga inslag som får både stora och små att brista ut i skratt! Den elaka föreståndaren spelas av Nanne Grönvall som var min idol när jag var liten efter att hon hade framfört ”Avundsjuk” på melodifestivalen 🙂

Jag tycker verkligen om att gå på musikal med barnen. Det känns som man får uppleva så mycket mer kultur än en vanlig biofilm. Jag blev också lite extra stolt när jag upptäckte hur intresserad Lucas var över scenen och hur snabbt dom bytte ut kulisserna under föreställningen. Jag sitter nämligen och fascineras över samma sak och jag tycker det är väldigt intressant hur dom kan vara så skickliga att man knappt märker hur kulisserna förändras.

Den sista kvarten hade Isadora lite svårt att sitta still men annars var hon precis lika uppslukad av föreställningen som vi andra var 🙂

Musikalen Annie håller på fram till och med 5:e maj, om ni är intresserade kan ni läsa mer om den här: Musikalen Annie

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.