Okategoriserade

Hej från sjukstugan!

Nu är Jair också dålig. Rejält dålig. Jag pratade med mamma också och hon är med sjuk så dom enda som inte är smittade ännu, det är jag och Lucas. Undra varför? Jag hade ändå Isadoras snoriga napp i munnen igår av misstag (av ren vana) så om jag ska smittas så lär jag ju bli sjuk när som helst. Jag hoppas verkligen på att slippa för det verkar verkligen eländigt, både mamma och Jair har feber, ont i halsen och är hängiga. Kan det vara influensa tror ni? Fungerar i så fall influensavaccinet som jag tog för ett år sen eller skyddar det inte så länge? Undra varför Lucas inte är smittad? Hoppas vi slipper 🙂

Jag har varit sjuk ovanligt lite denna hösten och jag tror det beror på att jag boostar mitt immunförsvar lite extra jämfört med andra höstar. När vi körde Fitnessfighten i september så började jag nämligen dricka citronvatten istället för Fun Light. Och med citronvatten menar jag inte bara några ynka skivor i ett vattenglas utan saften från en hel citron. Jag pressar en citron för varje liter vatten och dricker minst en sån här karaff per dag. Citron är ju inte bara bra för att det innehåller massor av C-vitamin, citron är även bakteriedödande! Så för att motverka halsinfektioner är citronvatten väldigt effektivt!

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.