Okategoriserade

Handla ekologiskt + grym rabattkod!

Handla ekologiskt + grym rabattkod!

– Samarbete med Mathem –

Denna månaden har vi haft otur med sjukdomar, både förkylningar och blindtarmen. Men trots motgångar så har jag ändå fått ihop både hälsomånad och småbarnslivet ganska bra, men det hade aldrig gått om det inte varit för att jag kunde beställa maten via nätet och få den levererad till dörren av Mathem. Min ork hade liksom aldrig räckt till alla moment annars. Dessutom så är det ju sjukt smidigt, särskilt när man ska som jag, planera om kosten eller överhuvudtaget göra någon form av matplanering. Jag brukar handla via appen samtidigt som jag kollar i skafferiet och i kylskåpet vad som fattas. 🙂

Jag har handlat massor av ekologisk frukt och grönsaker och gjorde en jättestor sats av ingefärashots med gurkmeja och färskpressad rödbetsjuice. Jag ska boosta immunförsvaret ordentligt nu så att vi är friska när vi ska åka till Brasilien 🙂 Den här gången blev ingefärashotsen lite bättre för på Mathem har dom färsk gurkmeja som är ekologisk, det har jag inte sett i matbutiken. Gurkmeja är antiinflammatorisk så den ska ju vara toppen om man vill bli av med en pågående förkylning 🙂 En annan grej som man kan göra med gurkmeja som jag gärna vill testa är så kallad Guldmjölk. Det låter både gott och är väldigt hälsosamt!

NY RABATTKOD TILL ER: Använd koden SMÄLLEN* och få 200 kr rabatt när du handlar för 700 kr!
*Gäller nya kunder!

mathem rabattkod

Jag gillar att Mathem har ett så stort utbud av ekologiska råvaror. Det är bättre för miljön, för hälsan och det smakar mycket godare 🙂 Dessutom är det ofta kampanjer även på eko-produkterna så det känns bra i plånboken också 🙂

5 saker som gör att jag verkligen kan rekommendera att handla på Mathem:
1. Det stora utbudet av bra och ekologiska råvaror
2. Fria leveranser till alla
3. Du spar tid som du kan använda till bättre saker
4. Det blir billigare om du matplanerar och slutar småhandla
5. Du slipper falla för dom frestande hyllorna av godis som du måste passera för att komma till kassan i din matbutik

mathem ingefärashot

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.