Okategoriserade

Grym kväll med karriärsbrudar

Nu har jag precis lagt mig i sängen efter en helt fantastisk kväll! Jag har varit och nätverkat med en massor av karriärsbrudar på ett event av Consid som Gunilla på Ekencoaching bjöd in mig på. Det var så roligt att träffa så många drivna kvinnor med olika inriktningar som på olika sätt snuddar med det jag sysslar med 🙂

Vi fick också lyssna på två väldigt lärorika föreläsningar, den ena handlade om personligt varumärke och den andra om GDPR. Jag brukar alltid fatta sånt där med lagar allra sist för jag orkar inte sätta mig in i det, men nu fattar jag äntligen vad det handlar om och vad det innebär för mig 🙂 Bara en vecka innan lagen träder i kraft, bättre sent än aldrig! Haha!

Nu är jag helt slut så nu ska jag släcka lampan och sova så att jag orkar upp tidigt imorgon. Jag tänkte försöka börja 7 på morgon istället för 8.30. Det är en omställning men med lite envishet så ska jag nog klara det 😉

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.