Okategoriserade

Grillpremiär i trädgården

– Samarbete –

Ända sedan vi skaffade bil så har det blivit jag som handlar ofta (innan var det alltid Jair). Men Jair har inget körkort och han vill helst slippa hänga med till affären. Jag kan tycka att det är kul att handla ibland men oftast inte. Jag tycker inte om vårt enorma Coop som finns här på Hisingen, det är för stort och för långa avstånd att gå inne i butiken. Om jag glömmer mjölken så orkar jag inte gå tillbaka hela vägen utan stannar hellre på Preem och springer in och köper mjölk där haha! Det tar ofta väldigt lång tid när jag handlar, jag kan verkligen inte handla snabbt och jag kommer ofta hem med massa saker som vi redan hade hemma för att jag inte mindes vad som fanns i frysen eller i kryddhyllan. Så oeffektivt och slöseri med pengar 😛

I måndags sa Jair att han ville ha grillpremiär i vår trädgård och grilla hamburgare – det betydde alltså att JAG måste handla – sagt och gjort – jag surfade in på mat.se och klick, klick, klick så var det handlat 🙂

 

 Maten kom lagom till den tid som Jair skulle komma hem dagen därpå, det var bara det att Jair aldrig kom – han skulle nämligen jobba över. Samma sak på onsdagen, övertid igen – hela 14 timmar jobbade han! Och torsdags kom Jair bara hem och sov direkt, men igår blev det äntligen grill! Smaskiga hamburgare – direkt från grillen i trädgården 🙂 När jag handlade maten på mat.se så hittade jag två olika hamburgareostar, en med cheddarost till Jair och en med mögelost till mig! Jag visste inte ens att det fanns skivad mögelost att ha på hamburgaren, jag hittade den av en slump när jag sökte på hamburgare i sortimentet på mat.se. Den var verkligen smarrig! Den kan jag rekommendera!

Matleveransen kom prick i tid och innehöll allt jag hade beställt så jag är helnöjd! Enkelt och smidigt, precis som det ska vara när man handlar på nätet 🙂 Vill ni testa så får ni 175 kr att handla för på ert allra första köp om ni använder rabattkoden ”PASMALLEN” 🙂

 

/I samarbete med Mat.se

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.