Okategoriserade

Ge upp bröd

Nu har min hud blivit mycket bättre igen. Godis har jag gett upp för flera veckor sen 🙁 och nu har jag även gett upp bröd och käkar müsli istället. Just nu tycker jag inte att müsli är så gott som bröd så jag känner mig lite olycklig varje gång jag tar fram en djup tallrik istället för än platt. Men det är inte mycket att göra åt om man vill ha fin hy… Får se hur länge jag orkar äta så här.. Med all säkerhet så kommer jag iaf inte krångla till det och prompt äta müsli när jag inte är hemma eller sover borta.

20131130-160155.jpg

2 Comments

  • Ayse

    Mackor ill frukost är så gott! Testa på basta , huden blir så fin då. Hur var er natt föressten? Ayla vaknade 6 ggr!! Usch kunde inte somna om. Men hon somnade om efter jag gav napp. Har märkt att hon efter03 vaknar väldigt ofta. Inatt vaknade hon efter 03 efter 45 min varje gång tills jag ammade vid 0530, så sov hon 2 timmar. Jag tror jag måste vänja av henne att somna med napp.. Hon vill inte amma på natten längre men nappen är ju där istället..

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.