Fredagsutflykt med lilleman

Idag är dom stora barnen hos sin pappa så jag och William passar på att ge oss ut på en liten utflykt medans underbara Cecilia från Tidy.nu städar hemma hos oss 🙂 Vi behöver egentligen inte lämna hemmet när Cecilia städar och hon är så himla gullig så jag känner mig hemma med henne, men det är ändå lättare när man har en liten bebis som stökar ner hela tiden 😅

William däckade två minuter efter vi stigit på bussen 😂

Han brukar mest riva ut i kastrullskåpet eller där vi har handdukar, men idag ägnade han sig åt att riva ut värmeljus och ljushållare i glas. När han blir påkommen så kastar han ljushållarna i golvet – skitungen! Men som tur var så gick ingen ljushållare sönder denna gången 😂

Nu är vi snart framme vid Universeum där vi ska möta upp Sabina och leka lite 🙂

Relaterade Inlägg

8 Kommentarer

 1. Skolkurator

  En fråga om något helt annat. RS- viruset.. Är du inte orolig för att William ska bli sjuk när ni är ute så mycket bland andra barn? Där jag bor rekommenderar man att ha samma rutiner som vid Corona för små barn. Dvs undvika folk..
  Kanske är extra nojig eftersom min kompis barn ligger på IVA sen ett par veckor pga av RS (hen är tre år). Fick både andningsuppehåll och hjärtstopp och de vet ännu inte om hen blir återställd eller har fått bestående hjärnskador.

  Svara
 2. Caroline

  Jag lägger ingen värdering i hur folk gör men , trots att det står på 1177 och jag är allmänt positiv till källor, så stämmer det inte att det bara är farligt för barn under 1 år eller med underliggande sjukdomar. Vår tjej var riktigt dålig när hon var 2 år, inlagd en vecka på sjukhus efter att ha behövt åka in akut med ambulans , och hon har inga underliggande sjukdomar. I mammmsgruppen för barn 2020 på fb ser jag massa barn inlagda för RS och de flesta där är ju fyllda 1 år nu. Vi lever inte så isolerat med vår ettåring och hans löper ju störst risk att bli smittad av storasyster, men jag är absolut väldigt orolig.

  Svara
 3. Elin

  Det står överallt om RS säsongen i år. Den är högre än den någonsin varit och det börjar dessutom tidigt för säsongen, otroligt lurigt. Den drabbar även 2-3åringar hårt i år har sdf gått ut med, det fick vi i vårat förskolebrev iallafall nu i oktober.

  Jag har dessutom arbetat med dessa sjuka rs-barn i flera år när Don får läggas i respirator och har ca 90 andetag i minuten. Det är hemskt.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här