Andra graviditeten

Första MVC-besöket

Det är en helt fantastisk dag idag, klarblå himmel och inte ett enda moln! Jag är på väg till mitt första MVC-besök med nya bebisen i magen, inskrivningen. Jag ska fråga och be om en undersökning för att se vad som händer med min bristning vid en ny förlossning. Kan ärret töja sig eller kommer det gå sönder på samma ställe eller kommer det spricka okontrollerat på ett annat ställe? Behöver jag operationen ändå eller kan det funka utan? Jag har fått en tid för operation men läkarn vill helst inte operera eftersom jag är gravid. Jag vill heller inte operera men jag vill absolut inte få ett planerat kejsarsnitt heller, men samtidigt vill jag absolut inte skada bebisen. Personligen tror jag att det här ärret är mindre än vad det känns som. Jag menar när man har en liten bit nagelband som sticker ut så kan det ibland kännas som hela fingret ska ramla bort men egentligen så är det bara en nagelbandsstump som gör att det gör så ont! Vi får se vad barnmorskan säger 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.