Okategoriserade

Första gången på babysimmet

Babysimmet var jättejätteskoj! Lucas sparkade som bara den i vattnet och då lärde instruktören oss att vi skulle dra dom på magen så att dom fick komma framåt. Det ska löna sig att sparka, då ska man komma framåt sa hon 🙂 Jag tror jag skrattade själv nästan hela tiden och det gjorde Lucas också 🙂 Jag ska visa bilder när jag är hemma sen.

Efter babysimmet så han jag duscha och ta på mig ena byxbenet innan Lucas blev ledsen. Först gick det lugna honom en stund med babblarna och när jag lekte med honom men sen slutade med att han skrek för full hals trots jag lyfte upp honom och gick och bar på honom. Fy vad jobbigt det var! Jag har bara sett han gråta så en gång på sjukhuset. Lille skrutten! Fy! Han som alltid är så nöjd! Det kändes fruktansvärt att jag inte kunde lugna mitt eget barn! Jag försökte verkligen allt jag kunde komma på. Tillslut somnade han när jag hade fått på mig bärselen. Han skrek därmed men tillslut somnade han iaf. Nästa gång kanske jag tar bilen och babyskyddet istället, så gjorde jag sist och då somnade han ju där i. Det kanske var det som var felet, att han inte hade nånstans som han kunde somna när han blev trött.

5 Comments

 • Aysegul

  Den är veckan har min dotter skrikit/ gråtit en del då hon varit sjuk. Igår började hon plötslig gråta o det gick inte att trösta. Då funkar inte heller tummen istället blev det wubba nappen 🙂 så somnade hon tillslut..

 • Malin

  Hej! Ska också börja babysim on ca två veckor o jag går ofunderar på hur man gör när man ska duscha o så? Alltså vart man gör hän sitt lilla barn..? I duschen då speciellt. Låter man dom ligga på golvet eller finns det stolar där?

 • Pauline

  Hej,
  Kan säkert varit att han var alldeles för trött. Min dotter var alltid helt slut efter babysimmet. Men hon tyckte det var så roligt med vatten och älskar fortfarande att bada (hon är nu 2 år). 🙂

  Där vi gick på babysim hade de lagt ut en madrass och så fanns det stolar liknande babyskydd att lägga/sätta bebisarna på. Detta funkade bra tills de började krypa… 😉
  Kram P

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.