Okategoriserade

Första dagen som äkta tvåbarnsmamma

Jag är så trött nu att jag knappt orkar skriva så det får bli ett snabbt blogginlägg 🙂 Jag vill berätta att det har gått jättebra idag 🙂 Vi gick hem till Siranee för en playdate, men just när vi kom fram så hade Tilda fått jätteont i magen så Lucas fick leka själv. Det gick bra ändå och Lucas var nöjd med att få leka med andra leksaker än sina egna, fast det hade ju såklart varit roligare om Tilda hade kunnat vara med och leka. Hela dagen har faktiskt gått jättebra, inget kaos, inga tårar, bara nöjda och glada barn.

  

 Jag använde vår syskonvagn, Joolz Geo, för första gången och jag måste säga att det störde mig inte alls att Isadoras liggkorg är positionerad som den är. Jag tänkte jag skulle skriva en hel testrecension senare, men just nu kan jag i alla fall säga att jag tycker jag såg Isadora bra även om jag inte såg hennes ansikte. För att se hennes ansikte så var det bara att fälla ner suffletten och kolla läget. Dom enda två sakerna som jag tycker är nackdelar är att det är svårt med skötväska på vagnen och så var det svårare att positionera solparasollet bra eftersom den hamnade lite för långt bort från liggkorgen. Jag ska se om jag kan hitta på nåt bra knep för det.

Hemma hos Siranee hade Måns bakat kokoscupcakes när vi kom dit. Smarrigt värre!!! Jag skrev igår att jag skulle vara nyttig. Det kommer jag vara, men om det bjuds på fika så kommer jag unna mig men jag ska försöka låta bli att köpa hem godis, choklad, kakor m.m. Men en sak som jag absolut inte tänker undvika, det är min fredagsmögelost (som jag totalt glömde bort denna fredagen :P).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 Lånad bild Siranee
Efter fikan så gick jag och Siranee en snabb vända på Backaplan för några ärenden. När jag väl kom hem så var det bara att snabbt fixa ordning mig för jag, Isadora och min mamma skulle på jobbfest 🙂 Så nu har skruttan avklarat sin livs första jobbfest också 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.