Okategoriserade

Första dagen på julledigheten!

Den här dagen har verkligen bara flugit iväg!! Jag har unnat mig att bara göra sånt som jag tycker om att göra! Så himla skönt att ha tid att bara vara ibland!

Jag har myst i min rosa mysdress hela dagen och varvat Mario Party 9 och öppnat alla låsta banor på Mario Kart 🙂 känner mig som värsta spelnörden för nu har jag bara lust att åka iväg till Elgiganten eller mediemarkt och köpa Zelda eller Donkey Kong. Dom lär jag iaf inte spela slut på en dag 🙂 förmodligen har jag o Jair att göra hela julen om vi köper nån av dom spelen 🙂 men jag har lovat mig själv att vänta åtminstone till juldagen. Vi kommer nog ändå inte hinna med o spela så mkt innan dess!! Haha!!!

20121222-233922.jpg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.