Förhandsbud på lägenheten

Vår lägenhet lades ut på Hemnet klockan 12 idag och bara 3,5 timme senare hade vi fått ett förhandsbud på 1,45 miljoner som vi nästan var nöjda med. Men vi vill gärna ha 1,5 så vi ringde tillbaka till mäklaren och sa att vi säljer innan visning om vi får 1,5. Köparen gick med på det om han får se lägenheten 9.30 imorgon. Så vi bestämde det, men i ärlighetens namn så känns det som mission impossible och superstressigt! Lucas är ju hemma från dagis på fredagar och det är alltså meningen att jag ska städa ordning och styla i lägenheten imorgonbitti tillsammans med två barn varav den ena mest troligt kommer vara trött, trotsig och envis!

För det mesta brukar jag tänka att lösningen är att börja tidigare, alltså gå upp tidigare så att man har mera tid. Det mesta går ju, bara man har tillräckligt med tid. Men när det kommer till barn så funkar det inte alltid så, går man upp för tidigt så blir det kaos för det istället. Tur att vi har bra vänner som Siranee och Måns som bor nära och kan ställa upp med kort varsel!

Det skulle vara såå skönt om vi fick det här avklarat innan visning 🙂 Om köparen blir nöjd imorgon så kommer den här affären vara klar redan imorgon!

Vi bodde här 2011-2013 så Lucas första 9 månader spenderades i den här lägenheten 🙂


  

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. A

  Vad bra! Vår mäklar hade 6 som mom på visning innan vi ens tagit kort eller lagt ut den. Vi fick 350 tusen mer ä utgångspriset och var nöjda så vi la aldrig ut den. Ingen annan hade sålt för så mkt för en 3:a i området. Men nu är det flera 3:or ute som går för ungefär samma tid.

  Svara
 2. Siranee - Thaimorsan.se

  Jo lite fult är det då vi har åkt på sånna. Så det gäller att få köparen att skriva på så fort som möjligt och dagen efter kan vara no deal, för vår 1:- köparen sket i att dyka upp hos mäklaren när alla andra satt och väntade. Vi stylade om några gånger för de som la ett bud före visningen. Och vi har sålt olika lägenheter tre gånger, tröttsamt process är det. Skönt att det gick fort för er. Får fira stort!

  Svara
 3. Hanna

  Lite nyfiken varför ni acceptera ett bud innan visning? Vi själva letar nytt boende och blir ledsna när något säljs innan visning. Så är lite nyfiken hur man tänker som säljare i det läget? Vill man inte få ut så mycket som möjligt genom att låta så många som möjligt titta på objektet? ☺️

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Åh det förstår jag verkligen att ni blir! Här i Göteborg så säljs mycket innan visning och det är inte alls säkert att man får mer för lägenheten när det blir budgivning. Allt beror ju på vilka budgivare man får. Vi släppte lägenheten för ett 50000 kr mindre än vad dom dyraste lägenheten på gatan har sålts för. Vår är inte nyrenoverad även fast köket fortfarande är väldigt väldigt fräscht (5 år gammalt) så jag var väldigt nöjd att vi fick så mycket för den. Vi tyckte dessutom att det var väldigt skönt att slippa visning eftersom min mamma har hund 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här