Food festival med grannarna

Tack för alla tips på svensk plockmat som jag fick förra veckan! Det blev tillslut gubbröra med lax som vi tog med oss till Food Festival med grannarna, så gott! Det blev ett härligt partaj med både gamla och nya grannar. Alla had med sig något gott från sitt egna land. Det var belgiska våfflor, indisk gryta, sydafrikansk samosa (såå gott!), finska piroger, engelska korvar. tjeckisk kaka, skånsk äpplekaka, svensk snaps, italienska köttbullar i tomatsås etc etc. Det var fantastisk stämning, god mat och bra musik på den lilla gräsplätten som vi höll till på 🙂 Efter maten var det dags för Cricket-turnering som grannarna har hållt på med hela sommarn. Så roligt!

 

Det var massor av barn med på food festival men Lucas och Isadora var lite blyga till en början. En av grannarna hade med sig såpbubblor och det tyckte barnen var kul. Vi var kvar tills det hade mörknat, när vi väl kom hem igen dröjde det inte länge innan barnen var redo för sängen, dom var dödströtta!

Det var riktigt kul att träffa alla grannar och jag hoppas att det blir mer i samma anda över hela året. Det är verkligen en fin gemenskap, det är bara synd att vi inte ses oftare.

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här