Firar!

Nu verkar det som att Isadora äntligen mår bättre och öronontet verkar ha gått över av sig själv precis som distriktsköterskan sa när jag ringde i torsdags. Tur det, för imorgon har jag lovat barnen att vi ska gå och titta på Dinosaurierna på Universeum! Jag hade helt missat att dom skulle öppna en ny utställning men tidigare i veckan knackade det på dörren med ett bud till Isadora och Lucas – så himla roligt!

Idag har Lucas varit på simskolan med Jair, jag har varit hemma med Isadora och Victor har sålt sängen som stod i hans lägenhet. På måndag lämnar vi över nycklarna till den som ska hyra lägenheten och då är vi äntligen 100% sambos! Det måste såklart firas!

Victor sken som en sol när han kom hem efter sängförsäljningen och med sig hade han en stor bukett med blommor till mig och två flaskor bubbel. Han förklarade att vi skulle fira sängförsäljningen idag och på måndag firar vi att nycklarna är överlämnade. Så nu blir det kräftor, räkor och bubbel 🙂

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. Lexochlogan

    Å vad kul, lex älskar ju dinosaurier så vi måste nästan också gå, viljet lyxbud ❤️👌🏻 Skönt att hon mår bättre vi får boka in en annan dag att ses. Klart ni skall fira allt man kan, tur du har träffat Viktor som fattat grejen med att fira och skämma bort det är du så värd.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här