Fira barnen tillsammans trots separation

Jag fick en fråga om jag fortfarande känner som jag skrev förut med att fira barnen tillsammans trots att vi separerat. Svaret är ja, jag känner fortfarande att det är lika viktigt. Jag ville själv att mina föräldrar skulle fira mig ihop efter att dom separerade och därför vill jag göra allt jag kan för att ge det till mina barn.

På kalaset igår kom både Jair och hans sambo. Dom hade också fixat fika till kalaset och Jair var med och betalade till kalaset. Jair, hans sambo och hans kompis kom en timme innan kalaset och hjälpte till med att blåsa ballonger och fixa till det sista och på slutet skötte dom fiskedammen. Jag tycker det blev ett bra samarbete och jag är jättenöjd med att alla var med.

Jag tror på att bygga broar och inte diken. Det tjänar alla på, inte minst barnen. Det kändes väldigt bra igår och inte det minsta konstigt. Det tycker inte bara jag utan även gästerna på kalaset.

Hur gör ni andra när barnen ska firas? Firar ni tillsammans trots att ni har separerat? Och hur är det med respektive?

Relaterade Inlägg

15 Kommentarer

 1. Sara

  Helt rätt tänk tycker jag. För barnens skull. Men hade inte klandrar någon av er Vuxna om Det hade känts konstigt. Jag menar det möte ändå vara lite konstigt att se sin fb sambo tillsammans med någon annan. Speciellt efter så kort tid. Men all heder till er som fixar d så bra!

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack ❤️ Jag tänker samma som du, ibland är det svårt eller alldeles för jobbigt och då blir det inte heller bra. Jag är glad över att vi fixade det och att det kändes bra för alla.

   Svara
 2. Lisa från Skåne

  Det är ju det bästa för barnen om föräldrarna kan komma överens och mycket roligare för barnen att få fira ned mamma och pappa samtidigt. Ger lyckligaoch trygga barn.

  Svara
 3. Daniela

  Tycker det är helt rätt, har tänkt att fråga hur barnens relation med Jari är nu och den verkar ju vara bra. Kommer du fortsätta prata portugisiska med dem eller kommer du låta allt brasilianskt vara Jaris “grej”

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Det är klart att relationen inte är som den en gång var, men situationen är som den är och jag försöker stötta deras relation så gott jag kan. Jag pratar inte portugisiska med dom av två anledningar. Första är att man bör prata sitt känslospråk med sina barn och andra är att jag helt enkelt inte orkade efter att vi separerade. Det får vara jairs grej helt enkelt.

   Svara
 4. Jessica

  Fantastiskt och underbart!

  Med min yngsta så firar vi tillsammans. Vi har födelsedagsfiranden o julfiranden där vi är båda två. Det är jätteskönt för barnen och jag hoppas det ska fortsätta så framöver. Sist var vi hos yngstas farmor på julfirande i mellandagarna med sysslingarna. Skönt att kunna ses ihop för barnens skull!

  Svara
 5. Skolkurator

  Bra jobbat!
  Barnen i fokus trots separation. Så mycket enklare jobb jag skulle ha om alla tänkte som ni ?

  Svara
 6. EN MÖLNBOBOS LIV

  Jag separerade i februari och nu har barnen varit hos sin pappa på sina födelsedagar, men han har bjudit in alla och jag åker såklart dit. Vi är väldigt goda vänner. Jag var där när han fyllde år också.
  Ingen av oss har träffat någon ny, kan säkert kännas tufft när den dagen kommer.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här