Okategoriserade

Find the Strength Inside

Dagens träningsbudord: ”Find the Strength Inside”. Det är bara ett av många av dom budord som klär Nordic Wellness väggar. Jag tycker det känns lite extra peppande att tänka på dom här träningsbudorden lite innan jag ska köra igång ett pass 🙂

20130707-152632.jpg

Nu börjar bodypumpen! 🙂

2 Comments

  • Anna

    Läst att du gör mammamage övningarna . Men jag vet inte om det är jag som ör trög eller om det är fel på appen. Jag gör 10 gånger på övningarna men trots det har jag tex 7 gånger kvar. Hur många ggr ska man göra innan man är klar med varje nivå?

    • Emma

      Hej Anna! Man ska göra övningarna 10 ggr, eller ja, varje set ska göras 10 ggr. Trycker du på starta övningen och låter den gå tills den är färdig? Tror det är två vilor på dom flesta övningarna. Du kan bara köra 1 gång per dag för räknaren minskas bara 1 gång per dag. Svarar det på din fråga?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.